Дамдинсүрэн

Л.Дамдинсүрэн

Монголын Хүнсчдийн Холбооны Хүндэт Ерөнхийлөгч, Зөвлөх инженер, Техникийн Шинжлэх ухааны доктор (Sc.D)

Нийт 3 мэдээ байна.
  • 31/12/14

    Л.Дамдинсүрэн: Үндэсний үйлдвэрлэгчийн эсрэг үйл а...

    ШУТИС-ийн профессор багш, Монголын хүнсчдийн холбооны ерөнхийлөгч Л.Дамдинсүрэнтэй ярилцлаа. Хүнсний нэмэлтийг иргэд буруугаар бодож байгаа ч нөгөө талдаа үүний талаар сайн мэдэхгүй байгаа нь юутай холбоотой вэ ? Хүнсний нэмэлтийн талаар үе, үе сөрөг хандлагууд олон нийтэд тархдаг нь үндэсний үйлдвэрлэгчийн эсрэг зохион байгуулалтай үйл ажиллагаа гэж ойлгогдож байна. Өмнө нь 2007 онд үндэсний гурил үйлдвэрлэгчид рүү чиглэсэн&n...
  • 23/08/13

    Нөөцөө бүрэн ашиглах хэрэгтэй байна

    Хүнсний салбарт тулгамдаж буй асуудал сэдвээр ШУТИС-ынХүнсний инженер, Био технологийн сургуулийн доктор, профессор Л.Дамдинсүрэнтэй ярилцлаа. - Манай улсын хүнсний салбар өнөөдөр хэр өргөжиж өсч байгаа бэ? Хүнсийг хэрэглэгчдэд борлуулахын тулд үйлдвэрлэдэг. Хэрэглэгч аюулгүй, эрүүл хүнс хэрэглэх эрхтэй. Тэгэхээр үйлдвэрлэгчид хүнсний хуульд л захирагдах ёстой. Үр ашигтай орлоготой баймаар байвал хууль хэцүү байна гэж зовлон т...
  • 28/01/13

    Л.Дамдинсүрэн: Чанартай сүүнд л урамшуулал өгөх хэ...

    Төр засгийн зүгээс сүүний салбарт ямар бодлого хэрэгжүүлэх ёстой болон сүүнд өгөх урамшууллыг хэрхэн олгох нь зүйтэй талаар Монголын Хүнсчдийн Холбооны Хүндэт Ерөнхийлөгч, зөвлөх инженер, Техникийн Шинжлэх ухааны доктор (Sc.D), ШУТИС, Хүнс биотехнологийн сургууль багш Л.Дамдинсүрэнтэй ярилцлаа. -Нэг литр сүүнд 500 төгрөгний урамшуулал олгох нь хэр зүйтэй вэ. Та мэргэжлийн хүний зүгээс үүнийг юу гэж харж байна. Танд нэмэх санаа...
Нийт 1 хуудас/3 мэдээ