Оюунбаяр

Д.Оюунбаяр

Хүнсчдийн Холбооны талх, гурилан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн зөвлөх багийн гишүүн, Бамбууш ХХК-ийн ерөнхий технологич

Нийт 1 мэдээ байна.
  • 31/12/14

    Д.Оюунбаяр: Шинжлэх ухаанаар батлагдаж, Олон улсад...

    “Бамбууш” компанийн ерөнхий технологич Д.Оюунбаяртай ярилцлаа. Танай компани бүтээгдэхүүндээ хүнсний нэмэлтийг хэрхэн ашиглаж байна вэ ? Хүнсний нэмэлтийг ашиглахдаа бүтээгдэхүүний бие бүтцийг сайжруулахын тулд ашигладаг. Мэдээж ингэхдээ зохих хэмжээ нормын дагуу мөрдөж үйл ажиллагаандаа тусгадаг. Жишээ нь сайжруулагчыг гурилынхаа жингийн 0.5-1.5 хувьд нь хэрэглэнэ гэсэн стандартын дагуу л ажиллаж байна. Ингэснээр ...
Нийт 1 хуудас/1 мэдээ