Зөвлөмж гарлаа
Хүнсний тухай”, “Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлыг хангах тухай” хуулиуд УИХ-аар 2012 онд батлагдан, 2013 оны 3-р сарын 1-ээс хэрэгжиж эхэлсэнтэй холбогдуулан МХЕГ-аас хүнсний чиглэлийн үйл ажиллагаа эрхлэгчдэд нийтлэг тавигддаг олон улсын ариун цэвэр, эрүүл ахуйн зөвлөмжийн шаардлагууд болон хуулиудын мах, махан бүтээгдэхүүн, сүү, сүүн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлд хамаарах зарим зүйл заалтуудыг
Мах, махан бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл эрхэлдэг аж ахуй нэгж, байгууллага, иргэнд зориулсан зөвлөмж
хэрэгжүүлэхэд анхаарах асуудлуудыг тусгасан зөвлөмж гаргалаа.
1. Сүү, сүүн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл эрхэлдэг аж ахуй нэгж, байгууллага, иргэнд зориулсан зөвлөмж
http://www.mfia.mn/uploads/files/gariin%20avlaga%20suunii%20uildver.pdf
2. Мах, махан бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл эрхэлдэг аж ахуй нэгж, байгууллага, иргэнд зориулсан зөвлөмж
http://www.mfia.mn/uploads/files/gariin%20avlaga%20meat%202013.pdf
Зөвлөмжүүдийг дээрх холбоосоор үзнэ үү.