Ерөнхийлөгч
УИХ
Засгийн газар
Нийслэл
Орон нутаг
(976) 701 - 22 - 701
|
info@vip76.mn
МЭДЭЭ
ХУУЛЬ
Post
Share
Хүнсний аюулгүй байдал
2019.12.27
•
1 мин унших
Ирэх хавар нийслэлийн хэмжээнд 20 мянган тонн мах нөөцлөгдөнө
Нийслэлийн махны нөөцийн асуудал хөндөгдөж эхэллээ. Ирэх хавар нийслэлийн хэмжээнд 20 мянган тонн мах нөөцлөхөөр болсон байна. Цаашид арилжааны хэлбэрээр малын мах бэлтгэхэд зээлийн хүүг бууруулж, зээлийн хугацааг уртасгах юм байна.
УИХ-ын гишүүн Ч.Улаан: Мах боловсруулах үйлдвэрт мал эмнэлгийн байцаагч хяналт тавих үүрэгтэй. Одоогийн байгаа хууль журмаар бол бид нар малчны хотноос мах боловсруулах үйлдвэрт очоод бүтээгдэхүүн болоод гарахад нь л хяналт тавьж байна. Дунд шатанд нь юу болж байгааг хянаж чадахгүй байна.
Эх сурвалж:
МН25 ТВ
Үйлдвэр, Хөдөө Аж Ахуй, Хүнс
Хүнсний аюулгүй байдал
Н.Батсүмбэрэл: Хүнсний тээвэрлэлт, хадгалалт, худалдаа, хоол үйлдвэрлэлийн асуудлыг хуульчилж хүнсний аюулгүй байдлыг баталгаажуулна
Хүнсний аюулгүй байдал
О.Саранчулуун: Хүнсний цагаан толгойг эрүүл мэндийн хичээлийн хөтөлбөрт заавал тусгах шаардлагатай
Хүнсний аюулгүй байдал
Хүнсний аюулгүй байдлыг хангах чиглэлд хууль эрх зүйн зохицуулалтыг боловсронгуй болгоно
Хүнсний аюулгүй байдал
"Хүнсний тухай хууль"-д нэмэлт, өөрчлөлт оруулах хуулийн төслийг хаврын чуулганаар өргөн байна
Хүнсний аюулгүй байдал
Хүнсний салбарын 683 стандартын 153-ыг нь шинэчлэх шаардлага үүсжээ
Хүнсний аюулгүй байдал
“Хүнс, эмийн аюулгүй байдлын хяналт, зохицуулалтын тогтолцоог сайжруулах” ажлын хэсгийн гишүүд ХХААХҮЯ-нд ажиллалаа
Хүнсний аюулгүй байдал
ХХААХҮ-ийн сайд Ж.Энхбаяр ХААН банк, “АПУ Дайри” ХХК-ийн төлөөлөлтэй уулзлаа
Хүнсний аюулгүй байдал
Дархан-Уул аймгийн Орхон сумыг ногоо, жимсний загвар сум болгон хөгжүүлнэ
Хүнсний аюулгүй байдал
“Төгс ургац” ХХК -30 хэмийн хүйтэнд хүлэмжнээсээ шинэ ургацын өргөст хэмх хураан авч байна
Хүнсний аюулгүй байдал
Аж үйлдвэржилтийн бодлогын байнгын хорооны гишүүд ХХААХҮЯ-нд ажиллаж байна
Үйлдвэр, Хөдөө Аж Ахуй, Хүнс
Хүнсний аюулгүй байдал
Н.Батсүмбэрэл: Хүнсний тээвэрлэлт, хадгалалт, худалдаа, хоол үйлдвэрлэлийн асуудлыг хуульчилж хүнсний аюулгүй байдлыг баталгаажуулна
Хүнсний аюулгүй байдал
О.Саранчулуун: Хүнсний цагаан толгойг эрүүл мэндийн хичээлийн хөтөлбөрт заавал тусгах шаардлагатай
Хүнсний аюулгүй байдал
Хүнсний аюулгүй байдлыг хангах чиглэлд хууль эрх зүйн зохицуулалтыг боловсронгуй болгоно
Хүнсний аюулгүй байдал
"Хүнсний тухай хууль"-д нэмэлт, өөрчлөлт оруулах хуулийн төслийг хаврын чуулганаар өргөн байна
Хүнсний аюулгүй байдал
Хүнсний салбарын 683 стандартын 153-ыг нь шинэчлэх шаардлага үүсжээ
Хүнсний аюулгүй байдал
“Хүнс, эмийн аюулгүй байдлын хяналт, зохицуулалтын тогтолцоог сайжруулах” ажлын хэсгийн гишүүд ХХААХҮЯ-нд ажиллалаа
Хүнсний аюулгүй байдал
ХХААХҮ-ийн сайд Ж.Энхбаяр ХААН банк, “АПУ Дайри” ХХК-ийн төлөөлөлтэй уулзлаа
Хүнсний аюулгүй байдал
Дархан-Уул аймгийн Орхон сумыг ногоо, жимсний загвар сум болгон хөгжүүлнэ
Хүнсний аюулгүй байдал
“Төгс ургац” ХХК -30 хэмийн хүйтэнд хүлэмжнээсээ шинэ ургацын өргөст хэмх хураан авч байна
Хүнсний аюулгүй байдал
Аж үйлдвэржилтийн бодлогын байнгын хорооны гишүүд ХХААХҮЯ-нд ажиллаж байна