Х
Гиймаа
-
Монголын Хүнсчдийн Холбооны гүйцэтгэх захирал
-
12/01/18 Нэгдүгээр сар
Давс багатай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийг дэмжье
Сүүлийн жилүүдэд Монголчуудын давсны хэрэглээ ДЭМБ-ын зөвлөмж хэмжээнээс 2,5 өндөр (хоногт 11,1гр) буюу хүн амын 90,7% нь хоол хүнсэндээ давс их хэрэглэдэг. Үйлдвэрийн аргаар болов...
-
05/06/17 Зургаадугаар сар
“MEAT EXPO CHINA”- мах, махан бүтээгдэхүүний олон улсын үзэсгэлэн болн...
Messe Frankfurt компанийн Шанхай дахь салбар компани,БНХАУ-ын Худалдаа, аж үйлдвэрийн яамны дэргэдэх Аж үйлдвэрийн эргэлтийн дэмжих төвтэй хамтран “MEAT EXPO CHINA&rdqu...
-
21/04/17 Дөрөвдүгээр сар
Нарийн боовны мэргэжилтнүүдийг чадваржуулах сургалт боллоо
Нарийн боовны мэргэжилтнүүдийг хоёр өдрийн туршид дэвшилтэд технологид тулгуурлан үйлдвэрлэл эрхлэх сургалтанд хамрагдлаа.
-
19/04/17 Дөрөвдүгээр сар
Хөрөнгө оруулалтын ухаалаг бодлого Монгол Улсын мал аж ахуйн салбарын ...
Дэлхийн Банк Группын гишүүн байгууллага болох Олон улсын санхүүгийн корпораци (ОУСК), Монгол Улсын ХХААХҮЯ, Үндэсний хөгжлийн газар (ҮХГ), Монголын Хүнсчдийн холбоо хамтран &...
-
05/04/17 Дөрөвдүгээр сар
МХХ-ны Манлай үйлдвэрийн эзэд тодорлоо
МХХолбооны Удирдах зөвлөлийн гишүүд, ажлын албанаас бүрдсэн ажлын хэсэг 2017 оны 03 дугаар сарын 17-ны өдөр шалгаруулалтад ирүүлсэн компаниудын үйл ажиллагаатай танилцсан билээ. Ин...
-
05/04/17 Дөрөвдүгээр сар
“Бялуу чимэглэх туршлага солилцох уралдаан" амжилттай явагдлаа
Хүнсний аж үйлдвэрийн ажилтан, ажилчдын өдрийг угтаж Монголын Хүнсчдийн Холбооны дэргэдэх "Талх гурилан бүтээгдэхүүн" болон "Бялуу" үйлдвэрлэлийн мэргэжлийн зөвлөлөөс 2017 оны III ...
-
04/04/17 Дөрөвдүгээр сар
“Хүнсчдийн алдар-2017” спортын наадам нэгдсэн арга хэмжээ боллоо
Хүнсний аж үйлдвэрийн ажилтан, ажилчдын өдрийг угтсан “ХҮНСЧДИЙН АЛДАР-2017” спортын наадам,нэгдсэн арга хэмжээ боллоо. Арга хэмжээг Монголын Хүнсчдийн Холбооны дэргэдэ...
-
10/03/17 Гуравдугаар сар
Хүнсчдийн алдар спортын наадмын бүртгэл эхэллээ
Хүнсний аж үйлдвэрийн ажилтан, ажилчдын өдрийг угтан жил бүр уламжлал болгон зохион байгуулдаг "ХҮНСЧДИЙН АЛДАР" спорт наадмыг МХХолбооны дэргэдэх Талх, гурилан бүтээгдэхүүн болон ...
-
17/02/17 Хоёрдугаар сар
Хүнсчдийн холбооноос сэрэмжлүүллээ
Олон нийтийг хамарсан баяр ёслолын үеэр хяналт шалгалтад хамрагддаггүй, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн шаардлага хангаагүй үйлдвэрлэлийн бус аргаар төрөл бүрийн хүнсний бүтээгдэхүүн үйлд...
-
14/02/17 Хоёрдугаар сар
МХХолбооны ээлжит удирдах зөвлөлийн хурал боллоо
Монголын Хүнсчдийн Холбооны дүрмийн дагуу улирал бүр зохион байгуулагддаг Удирдах Зөвлөлийн ээлжит хурал Милл Хаус ХХК дээр амжилттай зохион байгуулагдлаа. Мөн маргааш буюу 2017.02...
-
10/02/17 Хоёрдугаар сар
Хуурай сүү үйлдвэрлэнэ
“Эрүүл хүнс-Эрүүл монгол хүн” уриан дор болж байгаа аяныг “МДМ” ХХК дэмжин, хуурай сүүний жижиг оврын төхөөрөмжөө аймгуудын сүү үйлдвэрлэгч, фермер, хоршоол...
-
09/02/17 Хоёрдугаар сар
Ж.Эрдэнэбат: Хуурай сүүний төхөөрөмж суурилуулна
Монгол Улсын Засгийн газар хүн амыг эрүүл, аюулгүй бүтээгдэхүүнээр, боловсруулах үйлдвэрүүдээ түүхий эдээр тогтвортой хангах зорилт тавьж, “Мах сүүний анхдугаар аян”-ыг...
-
31/01/17 Нэгдүгээр сар
Мал эмнэлэг шинэ тогтолцоонд шилжинэ
Сум бүр мал эмнэлэгтэй болж олон жилийн малчдын тавьсан санал ийн биелэлээ олох нь... Мал эмнэлэг, малын өвчлөл дэгдсэн эдгээрт анхаарах тогтолцоо сулраад байсан билээ. 50 гаруй жи...
-
16/01/17 Нэгдүгээр сар
МХХОЛБООНЫ ЭЭЛЖИТ УДИРДАХ ЗӨВЛӨЛИЙН ХУРАЛ БОЛЛОО
МХХолбооны Удирдах зөвлөлийн 2016 оны 12 дугаар сарын 21-ний хурлын шийдвэрийн дагуу Холбооны үйл ажиллагааг эрчимжүүлэх, чадвар чадамжийг дээшлүүлэх, 2017 онд болон цаашид хэрхэн ...
-
10/01/17 Нэгдүгээр сар
Монгол Улс цайны хэрэглээнийхээ хоёр хувийг дотооддоо үйлдвэрлэж байна
ХХААХҮЯ-нд өнөөдөр /2017.01.06/ Цай үйлдвэрлэгчдийн уулзалт хэлэлцүүлэгийг зохион байгууллаа. Уулзалт хэлэлцүүлэгт ХХААХҮЯ-ны ЖДҮХБХЗГ-ын дарга М.Дондогдорж, ХҮБХЗГ-ын дарга Б.Батх...